Radnička 35 ,
PIB 108404077
+38160 3535 720
+38164 3531 826
info@beohosting.com
podrska@beohosting.comCMS HOSTING


BeoHosting CMS brzi SSD hosting paketi

Sistem za upravljanje sadržajem, koji se naziva CMS, je sistem za veb hosting koji vam omogućava da definišete i postavite dozvole za više korisnika na raznim nivoima kako biste upravljali i upravljali različitim odeljcima sadržaja na vašoj veb lokaciji. Sadržaj može biti pod različitim vrstama klasifikacija kao što su članci, blogovi, događaji, saopštenja za javnost i još mnogo toga.

Ako ste izabrali da koristite Joomla, WordPress, Drupal ili druge sisteme za upravljanje sadržajem (CMS) za kreiranje vaše veb stranice, možete računati na naše jedinstveno rešenje za ručno upravljanje hostingom. Mi ćemo se pobrinuti da CMS po vašem izboru radi glatko na našim serverima i da je vaš sajt sigurniji, brži i bolje podržan od bilo kog drugog!WordPress Hosting

U početku je WordPress započet za svrhu blogovanja, ali je dugoročno uspeo i kao sistem za upravljanje sadržajem.
WordPress je najpopularniji svetski alat za veb sajt. On vam daje pristup hiljadama besplatnih tema i dodataka koji pomažu u pojednostavljivanju procesa dizajna.

Saznaj više


Joomla Hosting

Joomla je još jedan CMS koji je spreman za mobilne uređaje i pogodan za korisnike.  Joomla takođe nudi veliki broj ekstenzija za dodavanje dodatnih funkcija.
Naša hosting rešenja su prilagođena optimalnom bezbednošću i performansama! U stvari, naš hosting Joomla je reflektiran, pružajući našim poslovnim korisnicima jedinstveni sistem bezbednosti.

SAZNAJ VIŠE


Drupal Hosting

Drupal je veoma popularan i fleksibilan Content Management Sistem dostupan na tržištu. Iako je jednostavno koristiti, bilo bi bolje da se radi na njemu sa prethodnim znanjem o kodiranju i drugim tehničkim aspektima.

Saznaj više