Radnička 35,
Čukarica, Beograd
+38111 770 2121
+38160 35 35 720
info@beohosting.com
podrska@beohosting.com
Radnička 35,
Čukarica, Beograd
+38111 770 2121
+38160 35 35 720
info@beohosting.com
podrska@beohosting.com
MENI
+381 11 770 21 21
+38160 3535 720
+381 11 770 2121
+38160 3535 720

Email marketing

Email marketing

Email marketing direktno reklamira komercijalnu poruku grupi ljudi koji koriste e-poštu. U najširem smislu, svaka e-pošta poslata potencijalnom ili trenutnom kupcu može se smatrati marketingom e-pošte. Uobičajeno se podrazumeva korišćenje e-pošte za slanje reklama, traženje posla, ili traženje prodaje, ili donacija, a ima za cilj da izgradi lojalnost, poverenje ili svesnost brenda.

Koje usluge Vam pružamo?

Odgovarajući email dizajn

Mi ćemo kodirati vašu e-poštu u HTML-u i CSS-u koja koristi medijske upite da pomogne u postizanju optimalnog oblikovanja na svim uređajima svih veličina.

Email Copywriting program

Naša usluga pisanja e-pošte će vam omogućiti da ostvarite veći profit od tržišnog kanala sa najvišim ROI.

Kreiranje i postavljanje kampanje

Mi se fokusiramo da vam pomognemo da maksimalno povećate performanse vašeg poslovanja koje se odnose na ciljne komunikacije.

Automatizovani e-mail marketing

Naši stručnjaci za marketinšku automatizaciju će vam pomoći da povećate prodaju i pretvorite u veći potencijal, a uz sve to vam štede vreme i novac.

Potpuni menadžment e-pošte

Naša potpuno upravljiva usluga uključuje kreiranje kampanje epošte (u zavisnosti od paketa email marketinga, koji izaberete), profesionalno dizajniranih i napisanih za Vas.

Čišćenje liste e-pošte

Obrisaćemo vaše stare i umorne adrese e-pošte i pobrinuti se da je lista čvrsto čista i spremna da postigne bodove za isporuku. U zavisnosti od paketa možete koristiti i neke od naših email lista.

Kako funkcioniše naš program

KREIRAJTE VEST

Dizajnirajte angažovanjem marketinških kampanja e-pošte pomoću jednostavnih alatki za povlačenje i spuštanje. Brzo i jednostavno!

TESTOVI ISPORUKE

BeoHosting program vam omogućava da izvršite test isporuke glavnim pružaocima usluga e-pošte jednim klikom.

A/B SPLIT
TEST

Pošaljite dva mala drugačija e-mejla, pogledajte koji se bolje pokazao i pošaljete bolju verziju ostalim pretplatnicima.

POŠALJITE VAŠU KAMPANJU

Rasporedite kampanju ili pošaljite odmah. Proverite isporuku u našim izveštajima i statistikama odmah.

PRATITE KAMPANJE

Pratite sve: otvori, klikni, odjavi se, prigovore o neželjenoj pošti, odbijanja, aktivnost linka i još mnogo toga.

NAŠE EMAIL MARKETING PROGRAMSKE KARAKTERISTIKE

Napravite email bilten

Dizajnom angažovane marketinške kampanje e-pošte pomoću jednostavnih alatki za povlačenje i spuštanje. Izgled vašeg dizajna će zagarantovano izgledati neverovatno u svakom sandučetu, na svakom uređaju. Nudimo vam neverovatan nivo udobnosti i lakoće prilikom kreiranja i slanja email kampanja.

Pošaljite kampanju i obezbedite isporuku

Kampanje za e-poštu možete poslati po vašoj pogodnosti pošto smo ih spremili na oblaku, što znači da možete pristupiti u bilo kom trenutku i bilo gde koristeći svoju radnu površinu, tablet ili iPhone. Rasporedite kampanju ili pošaljite odmah. Proverite isporuku u našim izveštajima i statistikama odmah. Visoke stope isporuke su garantovane jer imamo povratne veze sa svim velikim ponudama internetskih usluga.

A/B Split Test

A / B Split Testiranje vam pomaže da bolje razumete pretplatničke preferencije, steknete uvid u uspeh kampanje i efikasno pratite kampanje tokom vremena. Splitsko testiranje će identifikovati najbolje prakse za svoju jedinstvenu publiku, varijable koje određuju vašu stopu otvorenosti i konverzije i poboljšavaju segmentaciju. Ispitajte svoju liniju predmeta, od imena, sadržaja e-pošte, CTA i slanja dana / vremena.

Kampanje za praćenje. Monitor izveštaji

Praćenje vaših e-mail marketing kampanja je lakše sa BeoHosting softwerom za e-marketing. Možete lako dobiti uvid u to koliko je primalaca otvorilo vašu e-poštu, koliko e-poruka je odbilo, stope odjavljivanja i kliknuti kroz statistiku. BeoHosting nudi razne načine za analizu i interpretaciju performansi kampanje pomoću grafikona i podataka kako biste poboljšali svoje kampanje.

6X
Bolje kotiranje kroz ključne reči
398%
Povećanje organske posete sajta
1105%
Povećanje u TOP rankiranju
129%
Povećanje vremenske posete na sajtu

Pošaljite besplatan upit

Koji je Vaš cilj?

Društvene mrežeSEO websajtaEmail MarketingGoogle reklama
YouTube reklamaLokal biznis marketingReputacija sajtaSMS marketing