Google i Youtube reklama multimedijalnog oglašavanja | #1 Hosting kompanija | BeoHosting.com

Google reklama multimedijalnog oglašavanja

Brendirajte Vašu firmu na najvećem onlajn lancu sajtova po najpristupačnijoj ceni!

We are Awesome

Purposeful
& Creative

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque

All Info All Info All Info

We are Awesome

Purposeful Cool
& Creative

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque

All Info All Info All Info

We are Awesome

Purposeful
& Creative

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque

All Info All Info All Info
Fleksibilno & povoljno

Milionski pregledi na najpopularnijim sajtovima

  • Šta je sadržaj tačno?
  • Zašto vam je potrebana reklama ?
  • Kako marketing dovodi nove korisnike?
Reklamiranje sadržaja & plasiranje brenda

Šta je sadržaj tačno? Sadržaj su blogovi, infografike, video zapisi, e-pošte, e-knjige, ažuriranja društvenih mreža i tekst na vašoj web stranici. Da, sadržaj je svuda.

Zbog toga je toliko važno imati strategiju za plasman sadržaja koji usklađuje vaš sadržaj sa vašim osnovnim vrednostima i svim željama, potrebama i jedinstvenim, preferiranim načinima konzumiranja sadržaja.

Zašto google multimedijalni oglas ili youtube video mreža

Kupci su samoregularni i sadržaj može pomoći u ispunjavanju potražnje za odgovorima i omogućiti vam da ih usmerite ka rešenjima njihovih poslovnih problema.

Tim u kompaniji BeoHosting je stručan za pomoć kompanijama kao što je vaša, kako bi odvojili svoju publiku i pretvorili ih u kupce.

Brendiranje i dobijanje ciljnih korisnika

Marketing sadržaja stvara signale na mreži koji povećavaju kredibilitet i autoritet sa vašom publikom.

Pored mnogih pogodnosti SEO marketinga sadržaj može se koristiti kao sredstvo za povezivanje na nivou sa vašim kupcima koji drugi digitalni marketing ne može. Plasiraju se slike i tekstualni oglasi na YouTube i drugim kanalima/sajtovima koje mi odradimo u toku kampanje.

Šta nudimo?

BeoHosting pomaže klijentima da razviju održivu, efikasnu i integriranu strategiju marketinga sadržaja. Mi pružamo konsultantsku uslugu strategije marketing sadržaja koja pomaže preduzećima da preduzmu neophodne korake ka uticaju sadržaja.
Marketing program uključuje:

  • Razvoj marketing strategije sadržaja zasnovano na vašoj poslovnoj situaciji
  • Relevantni i akcioni sadržaj u svim formatima i kanalima, uključujući: video, e-knjige, blogove, webinars, studije slučaja itd.
  • Postavljanje i distribucija sadržaja – digitalni PR
  • Pojačavanje sadržaja pomoću digitalnog & a kanali društvenih medija – Twitter, Facebook, YouTube itd
  • Analiza i merenje marketing analize sadržaja

Proverite cenu
ili zatražite
ponudu

Želite da proverite analizu tržišta za Vašu delatnost ili ključnu reč. Dostavićemo Vam optimalni budžet doseg i mesečna predvidjanja.

Zatražite ponuduZatražite ponuduZatražite ponudu

Oni su rekli DA!

Pogledajte naše reference i klijente koji su rekli DA!
Započnite i vi brendiranje Vaše firme sa nama.

Ostanite u budžetu!

I pokrenite MARKETING PROJEKAT!

Bogdan Glavenić
IT u FlyFlyTravel-u
Brzina servera fenomenalna! Najbolji Hosting u Srbiji i na Balkanu. Kod BeoHosting-a imamo celu hosting infrastrukturu. Najjeftinija cena registracija domena i njegova automatizacija. Podrška izvanredna, svaki put kada smo imali problem u roku od 45 min su rešili. Nikada nismo imali veći downtime od 5 minuta i to ako se desio 1 u godinu dana. Garantuju sve što uzimate. Preporuka za najbolji Hosting u Srbiji.
Marijana Djordjević
vlasnica Tende Djordjevic
Hosting im je fenomenalan, tako sam zapravo i upoznala tim BeoHosting-a. Kada smo prešli na BeoHosting sa starım sajtom koji je sporije radio kod starih provajdera, odlučila sam kasnije da mi oni rade i novi web sajt. Sada se već 6 godina družimo sa BeoHostingom, i mogu da kažem da sam prezadovoljna šta momci rade. Objasne mi sve oko čega se ne razumem i imaju maksimalno strpljenja. Preporuka!
Boban Ćirić
vlasnik frizerskog salona Sotto Sopra
Koristim BeoHosting usluge već 8 godina i pre nego što su otvorili firmu. Pomogli su mi da dođem do cilja koji sam imao u glavi, nije bio lagan put ali smo došli. Danas Sotto Sopra ima čak 2 salona na Obilićevom vencu i na Novom Beograd-u. Kod BeoHosting-a hostujemo sve naše WordPress sajtove koji su oni izradili, a imamo ih čak 6 radi optimizacije. Svim ljudima koji žele dobar StartUp i marketing od srca preporučujem BeoHosting.
Goran Ristić
vlasnik poslatičarnice Bolonja
Naša priča sa BeoHostingom je počela pre 4 godine kada smo kod njih izradili naš prvi web sajt. U medjuvremenu zanimalo nas je da dostignemo prvu poziciju na googlu što se tiče ključne reči veleprodaja sladoleda, pa smo izradili i drugi web sajt i dostigli smo željenu poziciju kroz 3 meseca. Brendirali su nam ceo lokal i redizajnirali naš logo. Sa BeoHosting-om uvek ćete dobiti više, jer takvo nam iskustvo sa njima govori.

Treba Vam pomoć?

Kontaktirajte nas

Za detaljnu ponudu, sastanak i marketinški plan stojimo Vam na raspolaganju.

prodaja@beohosting.com

Radnička 35, Čukarica

011 770 21 21