Google reklama | Google oglasi | Kako da budem prvi na googlu | Marketinska agecija | BeoHosting
Oops...
Slider with alias demo_agency_modern not found.

Google reklama

Održavamo Vaš biznis na prvoj strani Google pretraživača po najpovoljnijoj ceni.

Idealno za startup

Obrtni početni
kapital

Najbolji način da što pre dodjete do potencijalnih klijenata je da platite Google reklamu na pretrazi i zauzmete neku od 3 najbolje pozicije za vašu delatnost.

Marketing za mali i veliki biznis

Targetujte potencijalne
klijente

Google oglas je idealno rešenje da dodjete za mala ulaganja do ciljnog korisnika tj. klijenta (kupca). Odabirom ključnih reči ističete se medju konkurencijom i preuzimate klijente.

Idealno za prodaju

Usluge
& proizvodi

Pomoću Google reklamnih oglasa na pretraživaču pratite statistiku prodaja preko Vašeg web sajta ili aplikacije. Google uzima procenat od predatog posla Vama.

Fleksibilno i brzo do cilja

BeoHosting vodi vaše Google kampanje po najpovoljnijoj ceni

  • Šta je PPK?
  • PPC menadžment
PPK vodi BeoHosting radi bolje plasirane reklame na pretraživaču & jeftinijih troškova

PPK predstavlja plaćanje po kliku, model internet marketinga u kojem oglašivači plaćaju naknadu svaki put kada se klikne na jedan od njihovih oglasa. U suštini, to je način kupovine poseta vašoj web lokaciji, umesto pokušaja da se te posete „organski zarađuju“.

Oglašavanje pretraživača je jedan od najpopularnijih oblika PPK-a. Omogućava oglašavačima da ponude ponudu za plasman oglasa u sponzorisane linkove pretraživača kada neko traži ključnu reč koja se odnosi na njihovu poslovnu ponudu.

Manje, a više!

Stručnosću agencije za marketing oglašavanje na Google pretraživaču ostvarujete bolje plasmane i manje troškove za 30 % na mesečnom nivou.

Kontaktirajte nas

Kako bi ste dobili detaljnu analitiku i plan reklamiranja za Google reklamu.

Kontakt Pošalji upit Kontakt
PPC menadžment

Platforme kao što su Google AdWords i Bing oglasi su važne za vaše preduzeće. Uz našu ekspertizu za plaćanje po kliku (PPK), možemo pomoći da svoje račune vodite do sledećeg nivoa. Prilagodimo strategiju i izveštavanje vašim potrebama.

Pružamo podršku i vođstva koja su vam potrebna za postizanje vašeg cilja, bilo da se maksimizira povraćaj investicije, povećava potencijalnost ili podstiče svesnost brenda.

Marketing za brend


Google multimedija

& youtube video reklama

Saznaj višeSaznaj višeSaznaj više
alt

Društvene mreže su idealno rešenje za Vaš biznis. Jeftiniji i brži pristup oglašavanja sa većim učinkom nego klasični marketing.

Marketing na društvenim mrežama

Saznaj više

Izveštaji

i podešavanja

Prijavljujemo mesečno uspeh vaše kampanje u vezi izbora ključnih reči i izbora teksta, i mi kreiramo izveštaj o rangu kako biste znali gde vi organski izlazite za ključne reči koje plaćate. Pored toga, nakon pregledanja izveštaja, mi ćemo od odvojiti jedan sat za sastanak sa članovima vašeg tima kako bismo objasnili napredak vaše kampanje, usmerili i odgovorili na sva pitanja koja možda imate.

Bolja optimizacija za
90
Veći doseg za
80
Ušteda i do
50

Google Mobilni

Optimizujemo reklamu da se za 90% bolje prikazuje na mobilnim uredjajima.

Asset 2

Proverite cenu
ili zatražite
ponudu

Želite da proverite analizu tržišta za Vašu delatnost ili ključnu reč. Dostavićemo Vam optimalni budžet doseg i mesečna predvidjanja.

Zatražite ponuduZatražite ponuduZatražite ponudu

Oni su rekli DA!

Pogledajte naše reference i klijente koji su rekli DA!
Započnite i vi brendiranje Vaše firme sa nama.

Ostanite u budžetu!

I pokrenite MARKETING PROJEKAT!

Bogdan Glavenić
IT u FlyFlyTravel-u
Brzina servera fenomenalna! Najbolji Hosting u Srbiji i na Balkanu. Kod BeoHosting-a imamo celu hosting infrastrukturu. Najjeftinija cena registracija domena i njegova automatizacija. Podrška izvanredna, svaki put kada smo imali problem u roku od 45 min su rešili. Nikada nismo imali veći downtime od 5 minuta i to ako se desio 1 u godinu dana. Garantuju sve što uzimate. Preporuka za najbolji Hosting u Srbiji.
Marijana Djordjević
vlasnica Tende Djordjevic
Hosting im je fenomenalan, tako sam zapravo i upoznala tim BeoHosting-a. Kada smo prešli na BeoHosting sa starım sajtom koji je sporije radio kod starih provajdera, odlučila sam kasnije da mi oni rade i novi web sajt. Sada se već 6 godina družimo sa BeoHostingom, i mogu da kažem da sam prezadovoljna šta momci rade. Objasne mi sve oko čega se ne razumem i imaju maksimalno strpljenja. Preporuka!
Boban Ćirić
vlasnik frizerskog salona Sotto Sopra
Koristim BeoHosting usluge već 8 godina i pre nego što su otvorili firmu. Pomogli su mi da dođem do cilja koji sam imao u glavi, nije bio lagan put ali smo došli. Danas Sotto Sopra ima čak 2 salona na Obilićevom vencu i na Novom Beograd-u. Kod BeoHosting-a hostujemo sve naše WordPress sajtove koji su oni izradili, a imamo ih čak 6 radi optimizacije. Svim ljudima koji žele dobar StartUp i marketing od srca preporučujem BeoHosting.
Goran Ristić
vlasnik poslatičarnice Bolonja
Naša priča sa BeoHostingom je počela pre 4 godine kada smo kod njih izradili naš prvi web sajt. U medjuvremenu zanimalo nas je da dostignemo prvu poziciju na googlu što se tiče ključne reči veleprodaja sladoleda, pa smo izradili i drugi web sajt i dostigli smo željenu poziciju kroz 3 meseca. Brendirali su nam ceo lokal i redizajnirali naš logo. Sa BeoHosting-om uvek ćete dobiti više, jer takvo nam iskustvo sa njima govori.

Treba Vam pomoć?

Kontaktirajte nas

Za detaljnu ponudu, sastanak i marketinški plan stojimo Vam na raspolaganju.

prodaja@beohosting.com

Radnička 35, Čukarica

011 770 21 21