Radnička 35,
Čukarica, Beograd
+38111 770 2121
+38160 35 35 720
info@beohosting.com
podrska@beohosting.com
Radnička 35,
Čukarica, Beograd
+38111 770 2121
+38160 35 35 720
info@beohosting.com
podrska@beohosting.com
MENI
+381 11 770 21 21
+38160 3535 720
+381 11 770 2121
+38160 3535 720

Lokalni biznis marketing

Lokalni biznis marketing

Lokalni marketing je ključni aspekt uspešne, sveobuhvatne Internet marketing strategije. Za poslovanje sa više lokacija ili korporacije koje traže više lokalnih kupaca, tradicionalni pristup SEO-u neće biti dovoljan; zapravo, marketing ciljnoj lokalnoj publici zahteva svoj jedinstveni skup strategija. Kada se pravilno uradi, lokalni onlajn marketing omogućava preduzećima da unaprede svoje brendiranje, pozitivno angažuju u okviru svoje zajednice, povećavaju lojalnost kupaca i obezbeđuju veće stope konverzije.

SERVISNI PROCES

Sledeći grafikon predstavlja rezime svake lokalne tehnike marketinga, a detaljno ćemo uroniti u svaku kategoriju.

OPTIMIZACIJA
WEBSAJTA

POSLOVNI
DIREKTORIJUMI

CITACIONA
GRADNJA

PREGLEDI &
REJTINZI

PPK & PRIKUPLJANJE
POZIVA

NAŠE USLUGE LOKALNOG MARKENTINGA

Lokalna optimizacija za pretraživače (SEO)

Sprovođenje lokalne SEO kampanje je jedan od prvih koraka koje preduzimamo kada pokrenemo klijentovu online marketing strategiju. Prvo se osiguramo da su stranice klijenta pravilno i potpuno indeksirane od strane glavnih pretraživača koji određuju rang liste, što uključuje podnošenje XML sitemap-a na platforme poput Google Webmaster-a.
Specijalizovali smo se za optimizaciju Google+ lokalnih poslovnih stranica sa odgovarajućim slikama, video zapisima, opisom i drugim srodnim faktorima koji vas mogu dovesti u vrh rezultata pretrage i privući visoko ciljane kupce za vaše poslovanje.

SAZNAJ VIŠE

Liste lokalnih poslovnih direktorijuma

BeoHosting takođe kreira liste klijenata u brojnim online poslovnim direktorijima kao što su Yelp! i Google+ Local da bi značajno povećali lokalno onlajn prisustvo kompanije. Naš primarni cilj je učiniti kompaniju svakog klijenta vidljivijom i pristupačnijom i uprkos padu popularnosti fizičkog telefonskog imenika, online poslovni direktorijum je sada najbolji način za postizanje oba cilja.

SAZNAJ VIŠE

Lokalni PPK

Lokalno plaćanje po kliku je najbrži način da privučete spremne kupce perspektivne u vašem lokalnom poslu i pretvorite ih u ponavljajuće kupce.
Lokalni oglasi PPK-a se prikazuju samo ljudima koji pretražuju u veoma ograničenom geografskom području, uglavnom u radijusu od 50 kilometara u odnosu na vašu prodavnicu ili u kancelariju.
Vi imate samo ciljani promet na vašoj web stranici od ljudi koji su spremni da kupe trenutno. Zaista je efektivno, jeftinije, daje pozitivne rezultate.

SAZNAJ VIŠE

Marketing društvenih mreža

Vaši klijenti koriste društvene medije i morate biti tamo – sarađivati s njima – da utičete na njihove odluke o kupovini. Marketing društvenih mreža je motor koji gura vašu marku u pravu publiku.
Mi vam pomažemo u svim tehnologijama koje morate da pronađete i interakciju sa vašim kupcima. Pomažemo vam da izaberete kanale i medijske platforme koje su najbolje prilagođene vašoj publici.

  • Facebook, Twitter, LinkedIn interconnect
  • Blogovi
  • Digital video
  • iPhone Aplikacije
  • Facebook Aplikacije
SANAJ VIŠE
6X
Rasta u ključnoj pretrazi
398%
Povećava organski saobracaj sajta
1105%
Povećanja u TOP 10 kotiranju
129%
Povećanja u zadržavanju posetioca na sajtu

Besplatan upit

Koji je Vaš cilj?

Društvene mrežeSEO websajtaEmail MarketingGoogle reklama
YouTube reklamaLokal biznis marketingReputacija sajtaSMS marketing