Radnička 35,
Čukarica, Beograd
+38111 770 2121
+38160 35 35 720
info@beohosting.com
podrska@beohosting.com
Radnička 35,
Čukarica, Beograd
+38111 770 2121
+38160 35 35 720
info@beohosting.com
podrska@beohosting.com
MENI
+381 11 770 21 21
+38160 3535 720
+381 11 770 2121
+38160 3535 720

Reputacija sajta

Upravljanje reputacijom

Upravljanje onlajn reputacijom smatra se važnim za zaštitu vašeg poslovanja od negativnih povratnih informacija. Loše kritike i loše glasine o vašem poslu mogu ugroziti vaše poslovanje. Upravljanje onlajn reputacijom osigurava da se sve negativne kritike o vašoj kompaniji iscrpe i vaša reputacija uvek bude čista kao čisti list.

Reputacija je sve

U poslu, Vaša reputacija je sve. Zahvaljujući društvenim medijima i sajtovima za pregled kao što su Yelp, možete brzo izgraditi odličnu online reputaciju. Postoji samo jedan problem: Internet se kreće brzo, a sa nekoliko pogrešnih stihova, možete stići do dna skoro isto tako brzo kao što ste se podigli na željeni rejting od 5 zvezdica.

Reputacioni konsultanti

Ako trenutno imate problem upravljanja sa mrežom reputacije, naši konsultanti za online reputaciju mogu pružiti alate koje vam trebaju da ih primetite i tiho uklonite iz pretraživača. Ako ste dovoljno srećni da nemate problem sa brendom (još), upoznaćemo vas sa softverom za praćenje reputacije koji će vam pomoći da budete upoznati sa onim što se govori o vašem brendu.

NAŠ PROCES

Nudimo online usluge upravljanja reputacijama koje uključuju uklanjanje rezultata pretrage, suzbijanje, zaštitu i upravljanje pregledom.

EFEKTIVNE TEHNIKE
PRETRAŽIVANJA

UKLANJANJE NEŽELJENIH
INFORMACIJA

ZAMENA SA
POZITIVNIM INFORMACIJAMA

UTOKU AKTIVNOSTI
MONITORING

Ono što mi pružamo

Naš stručni tim koristi reverznu optimizaciju pretraživača kako bi popravio negativne i neželjene internet informacije o Vama ili vašem poslu. Partnerstvom sa našom kompanijom, garantujete pozitivnu i pouzdanu internet reputaciju. Usluge Internet reputacije koje pružamo uključuju:

  • Uklanjanje negativnih priča na Internetu, uključujući klevete;
  • Uklanjanje ocena i loše recenzije;
  • Fiksiranje rezultata sa Google, Yahoo i Bing pretraživača;
  • Uklanjanje informacija o sudskim predmetima i parnicama;
  • Brisanje Rip off Reports;
  • Uklanjanje lažnih web sajtova

Naša stručnost

Znamo da različiti biznisi i pojedinci imaju različite potrebe za upravljanjem reputacijom. Naše osoblje istraživalo je i pregledalo desetine službi za upravljanje reputacijama i izradilo one koje smatramo najboljim za poslovne kompanije i pojedince.
Nudimo usluge vladama i preduzećima, malim i velikim, iz širokog spektra industrije i oblasti.
Naša ekskluzivna rešenja nisu fokusirana samo na percepciju javnosti, već i na naše razumevanje kupovine vozača za određene proizvode.
Javna percepcija je od vitalnog značaja, ali naša vlasnička rešenja su takođe fokusirana na ono što pogađa prodaju vaših proizvoda ili usluga.

Pošaljite besplatan upit

Koji je Vaš cilj?

Društvene mrežeSEO websajtaEmail MarketingGoogle reklama
YouTube reklamaLokal biznis marketingReputacija sajtaSMS marketing