Reseller hosting | #1 Hosting kompanija | BeoHosting.com

Reseller Hosting za firme ili individualce koji hoće da pokrenu sopstveno hosting rešenje sa minimalnim ulaganjem na bazi cPanel Hosting-a.
Beneficije reseller hostinga sa brojne počeviši od toga da svaki Vaš klijent ima poseban cPanel nalog kojim vi upravljate.

Ako ste web agencija koja se bavi izradom web sajtova i želite da proširite Vašu zaradu tako što ćete svojim klijentima moći da ponudite i hosting rešenje reseller hosting je pravi izbor.

Ne morate da znate administraciju servera, jer na tome mi radimo. Reseller hosting paket i dns zone su Vaše tako da Vaši klijenti neće znati da korisistite reseller već će misliti da imate svoju it infrastrukturu.

Reseller hosting
paketi

Reseller 30
Reseller 30
 • Reseller 30 je paket koji je namenjen pocetnicima. Ako ste individualac ili tek otvorena firma sa par manjih sajtova ovo je pravi paket za Vas.
 • 2.500 rsd
  Cena na godišnjem nivou iznosi 30.000 RSD.

Reseller 70
Reseller 70
 • Reseller 70 je namenjen web agencijama i dizajnerima sa većim brojem klijenata. Reseller 70 štiti sve Vaše web sajtove i ostavlja Vam prostor za zaradu.
 • 4.200 rsd
  Cena na godišnjem nivou iznosi 50.000 RSD.

Reseller 150
Reseller 150
 • Reseller 150 je namenjen seniorima tj. agencijama sa većim brojem klijenata. Reseller 150 Vam omogućava ozbiljnu zaradu od hostinga.
 • 7.500 rsd
  Cena na godišnjem nivou iznosi 90.000 RSD.

Reseller 200
Reseller 200
 • Reseller 200 ili GURU reseller namenjen korisnicima koji žele celo svoje poslovanje da prate i odvoje na posebne naloge i zaradjuju na hostingu.
 • 10.000 rsd
  Cena na godišnjem nivou iznosi 10.000 RSD.
Karakteristike hosting paketa
wdt_ID Osnovne karakteristike Premium Ultimate Ultimate + Satelite
1 CPANEL ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
2 CLOUDLINUX ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
3 PHP SELECTOR ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
4 AUTOMATSKE INSTALACIJE ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
5 SSL SERTIFIKAT ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
6 CPU 1.0 CPU jezgro @2.90GHz 1.5 CPU jezgro @2.90GHz 3 CPU jezgra @2.90GHz 6 CPU jezgara @2.90GHz
7 RAM 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB

SUPER BRZI DATACENTAR

SSD Hard Diskovi

Naši serveri imaju datacentar SSD hard diskove, koji omogućavaju i do 6x veću brzinu od standardnih HDD.

Najnovija Generacija

INTEL XENON PROCESORA

Naše servere pokreće procesor najnovije generacije Intel Xeon Octa Core, koji Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Uvek prvi sa nama

Dobijate uvek više

Na našim serverima omogućeno Vam je mnoštvo dodatnih funkcija, brza instalacija, email anti spam, dodatni backup i još mnogo toga.

01

USLUGE

Lako upravljajte svim uslugama.

03

HOSTING

Pristupite cPanelu putem jednog klika na brzu prečicu bez šifre.

02

DOMENI

Možete menjati name servere domena.

04

EMAIL

Napravite email nalog za 1 sekundu preko korisničkog panela.

Goran Ristić ,vlasnik poslatičarnice Bolonja
Naša priča sa BeoHostingom je počela pre 4 godine kada smo kod njih izradili naš prvi web sajt. U medjuvremenu zanimalo nas je da dostignemo prvu poziciju na googlu što se tiče ključne reči veleprodaja sladoleda, pa smo izradili i drugi web sajt i dostigli smo željenu poziciju kroz 3 meseca. Brendirali su nam ceo lokal i redizajnirali naš logo. Sa BeoHosting-om uvek ćete dobiti više, jer takvo nam iskustvo sa njima govori.
Boban Ćirić ,vlasnik frizerskog salona Sotto Sopra
Koristim BeoHosting usluge već 8 godina i pre nego što su otvorili firmu. Pomogli su mi da dođem do cilja koji sam imao u glavi, nije bio lagan put ali smo došli. Danas Sotto Sopra ima čak 2 salona na Obilićevom vencu i na Novom Beograd-u. Kod BeoHosting-a hostujemo sve naše WordPress sajtove koji su oni izradili, a imamo ih čak 6 radi optimizacije. Svim ljudima koji žele dobar StartUp i marketing od srca preporučujem BeoHosting.
Marijana Djordjević ,vlasnica Tende Djordjevic
Hosting im je fenomenalan, tako sam zapravo i upoznala tim BeoHosting-a. Kada smo prešli na BeoHosting sa starım sajtom koji je sporije radio kod starih provajdera, odlučila sam kasnije da mi oni rade i novi web sajt. Sada se već 6 godina družimo sa BeoHostingom, i mogu da kažem da sam prezadovoljna šta momci rade. Objasne mi sve oko čega se ne razumem i imaju maksimalno strpljenja. Preporuka!
Bogdan Glavenić ,IT u FlyFlyTravel-u
Brzina servera fenomenalna! Najbolji Hosting u Srbiji i na Balkanu. Kod BeoHosting-a imamo celu hosting infrastrukturu. Najjeftinija cena registracija domena i njegova automatizacija. Podrška izvanredna, svaki put kada smo imali problem u roku od 45 min su rešili. Nikada nismo imali veći downtime od 5 minuta i to ako se desio 1 u godinu dana. Garantuju sve što uzimate. Preporuka za najbolji Hosting u Srbiji.