BeoHosting...

Cloud VPS serveri

Uživajte u povećanoj fleksibilnosti i ostvarite potrebne performanse pomoću SSD skladišta.

CPU ---

RAM ---

PROSTOR NA DISKU ---

PROTOK ---

PODEŠAVANJE ---

IP ADRESA---

mesečno
rsd
Info
Ako naručite VPS na godinu dana 10% popusta.
NARUČI

Potpuno skalabilan cloud koji raste uz vas

Cloud VPS serveri imaju mnogobrojne pogodnosti. Ako želite da imate svoj prostor i root pristup ovo je pravo rešenje za Vas. Resurski VPS servera su podesivi po Vašim potrebama i mogu se nadograditi u bilo kom vremenskom intervalu. Dobijate posebnu IP adresu koja će omogućiti da Vaši emailovi prodju sve SPAM filtere, jer samo vi kao korisnik koristite jedinstvenu statičku IP adresu. I najvažnije backup kao i UPTIME je zagarantovan.

scalable

Instant podešavanje servera

VPS serveri se instant podešavaju. Kada naručite VPS server možete kroz 30 min upravljati svim njegovima administratorskim opcijama preko korisničke zone. Važno je samo da izaberete operativni sistem na početku, ali i to kasnije možete promeniti preko boot instalacionog menadzera.

provisioning

Redudantna infrastruktura

Prekomerno hostovanje odnosi se na namenski server koji je hostovan u centru podataka koji ima rezervne kopije i redundanse kako bi vaš server bio aktivan i u najekstremnijim uslovima. Na primer, ako zakaže napajanje unutar data centra vašeg namenskog servera, višak hostinga bi značio da će odmah biti uspostavljeno rezervno napajanje kako biste sprečili bilo kakav zastoj ili druge probleme sa vaše strane.

redundant
Pogledajte video korisničkog interfejsa za upravljanje VPS serverima
Preko naše korisničke zone možete upravljati IP adresama, backupovima, iso instalacijama, rdns, diskovima, resursima ...

Tehničke specifikacije VPS servera

Pogledajte tehničke specifikacije VPS servera.

Prednosti
Preformanse
Programi
CentOS 6/7, Ubuntu 16v SSD hard diskovi cPanel
Fedora 23, Debian 8 Tier IV data centar Plesk Onyx
Privatna i public mreža Juniper mreža VPS program za administraciju
Root pristup DDos zaštita SAN prostor

Najčešće postavljena pitanja za VPS servere

Saznajte najčešće postavljena pitanja naših korisnika pre kupovine.

Da li virtuelni privatni serveri imaju politiku rezervnih kopija?
  • Svi naši Cloud VPS serveri imaju rezervnu kopiju (snapshot) na 7 dana koju možete samostalno vratiti preko korisničke zone. Snapshot je image datoteka servera koja pravi vremensku kopiju celog servera.

Koje su prednosti Cloud VPS-a?
  • Pored toga što cloud VPS server ima svoje resurse, takođe ima i root shell pristup putem koga možete instalirati željeni operativan sistem. VPS nema softverska ograničenja i možete ga koristiti za sve Vaše potrebe.

Da li je uključen hosting e-pošte?
  • VPS server dolazi sa posebno jedinstvenom IP adresom, što znači da je ne delite sa ostalim korisnicima, pa je reputacija IP adrese veća. Zbog posebne IP adrese Vaši emailovi će biti dostavljeni kod svih internet provajdera.

Kakvu vrstu tehničke podrške nudite?
  • Osnovna tehnička podrška je uključena u cenu VPS-a, ali dodatno možete naručiti administraciju servera i u zavisnosti od tipa pretplate imati ažuriranje servera. Osnovna tehnička podrška uključuje: stabilnost hardvera i mreže.

Firme koje su nam ukazale dugogodišnje poverenje

BeoHosting posluje od 2014. godine i za to vreme uspeli smo da steknemo brojne klijente, više od 2.000 firmi nam je ukazalo poverenje.