BeoHosting...

Pronadjite Vaš savršeni domen

Izaberite između stotina ekstenzija i postavite svoju veb stranicu u svet.

Prikaži filter
filter

Istaknuti

Tipovi domena

Ekstenzija (TLD) Registracija Obnova Transfer
akcija
.info
1.500 rsd 1.000 rsd 1.000 rsd 1.000 rsd
novi
.blog
$3.500 rsd 3.000 rsd 3.000 rsd 3.000 rsd
novi
.hospital
5.300 rsd 5.300 rsd 5.300 rsd
novi
.healthcare
4.300 rsd 4.300 rsd 4.300 rsd
novi
.banque
4.300 rsd 4.300 rsd 4.300 rsd
.company 1.500 rsd 1.500 rsd 1.500 rsd
"Nema stavki za zadate parametre"
domain management

Lako upravljanje domenima

Pomoću našeg korisničkog panela lako možete upravljati svojim domenima kao i name serverima. Za .RS domene potrebno je da kontaktirate tehničku podršku.


Automatska obnova domena

Ako želite da se zaštitite od isteka domena, u bilo kom momentu možete štiklirate automatsku obnovu. Automatska obnava služi za automatsko produživanje Vašeg domena, potrebno je da podesite Vašu kreditnu karticu.

domain renewal

support 24/7/365

Ne brinite! Imamo premium tiket tehničku podršku 24/7/365

U slučaju bilo kakvog problema možete u bilo kom momentu otvoriti tiket putem korisničke zone, naši agenti stoje Vam na raspolaganju 24h.

Zatražite podršku

Najčešće postavljena pitanja za registraciju domena

Pročitajte koja su najčešće postavljena pitanja koja su postavili naši korisnici pre kupovine.

Šta je domen?
  • Internet domen je sistem u kome se internet adrese vezuju za određene lokacije na Internetu, servere, sajtove, e-poruke itd. Naziv internet domena je vaša sopstvena internet adresa koju ste registrovali u okviru nekog internet domena, nacionalnog ili međunarodnog. Internet domen pretvara IP adresu u putanju kako bi korisnici lakše pristupili Vašem sajtu, umesto da kucaju brojeve.

Šta mogu da uradim sve sa mojim domenom?
  • Sa svojim domenom možete postaviti Vaš sajt online, registrovati jedinsvene email adrese kao npr. info@imemogdomena.com, napraviti posebne putanje za vaše programe, podesiti DNS zone ... i još mnogo toga.

Koliko domena mogu da hostujem sa BeoHostingom?
  • Možete registrovati beskonačno domena i upravljati sa njima putem korisničke zone. Domene možete hostovati u zavisnosti od veličine vašeg hosting paketa. Broj domena koji možete da hostujete možete pogledati na stranici hosting i uporediti pakete i karakteristike.

Koji domen treba da kupim?
  • Trudite se da Vam domen bude što kraći, Google voli kraće domene, a i lako se pamte. Izaberite domen koji opisuje najbolje Vaš biznis ili brend. Ako želite da plasirate sajt na Srpsko tržište izaberite .com ili .rs.